Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NU ANDI

CEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NU ANDI

CEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU’NU ANDI

CEYHAN ÜLKÜ OCAKLARI FIRAT YILMAZ ÇAKIROGLU’NU ANDI

2015 yilinda Ege Üniversitesinde çikan olaylarda hayatini kaybeden , ölümünün besinci yil dönümünde , Ceyhan Ülkü Ocagi ve ögrenciler tarafindan düzenlenen etkinlikle anildi.

Ceyhan Ülkü Ocaklari tarafindan Çukurova Üniversitesi Ceyhan Kampüsü’nde düzenlenen etkinlige ülkücülerin yani sira, bazi meclis üyeleri ve ögrenciler katildi. Ülkü Ocaklari yetkililerini okul kapisinda karsilayan ögrenciler, 'Ne Mutlu Türküm Diyene', 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz', 'Firat Yilmaz Çakiroglu' sloganlari atti.

Düzenlenen etkinlikte konusan Ceyhan Ülkü Ocaklari Baskani Av. Burak Türker, Üniversite Baskani Yusuf Eris, “Sehit Firat Yilmaz Çakiroglu’nu unutmayacagiz, unutturmayacagiz. Bu olaya sebep olan kim varsa, kimin parmagi varsa birgün hesap soracagiz. Nurullah Semo gibi hainleri üniversitelerde barindirmayacagiz. Bugün düzenledigimiz etkinlige katilarak bizleri onurlandiran herkese tesekkür ediyorum. Sehit ülküdasimiz Çakiroglu’nu saygi ve özlemle aniyoruz” dediler.

Çukurova Flashhaber Gazetesi  ailesi olarak Ülküdasimiz, sehidimiz, Firat Yilmaz Çakiroglu'na Cenab-i Allah'tan rahmet diliyoruz

 
 


  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli